Octy

Nejprodávanější

Jablečný ocet 250ml
Jablečný ocet 250ml
Skladem
Kód: 14777
 
127 Kč
Jablečné Aceto Balsamico 5 leté 250ml
 
257 Kč
Ocet z jasmínové rýže 200ml
 
43 Kč
Bio Jablečný ocet kalný 750ml/plast
 
93 Kč
Umeocet special 300 ml
Umeocet special 300 ml
Skladem
Kód: 1962
 
104 Kč
Umeocet 700 ml
Umeocet 700 ml
Skladem
Kód: 1961
 
115 Kč
Umeocet 300 ml
Umeocet 300 ml
Skladem
Kód: 1960
 
66 Kč
8 položek celkem
Jablečný ocet 250ml
127 Kč

> Prémiový jablečný ocet vyrobený z proslulých sladkých italských jablek oblasti Trentino. Je nepasterovaný a nefiltrovaný. Nížká úroveň kyselosti 5% činí tento ocet chuťově...

Kód: 14777
Bio Balsa crema jablečná balsamická redukce 220g
163 Kč

Prémiová BIO balzamická redukce. Nejtemnější granátové barvy, štiplavě sladkokyselá, chuťově vyvážená, plná italských asociací, karamelově vláčná. Je unikátním snoubením...

Kód: 8841
Jablečné Aceto Balsamico 5 leté 250ml
257 Kč

> Jablečné balsamiko vyzrálé v dubových sudech po dobu pěti let! Výjimečná vyzrálá chuť pasující k ovocným i zeleninovým salátům, do dresinků, ale i na zmrzlinu. Z proslulých...

Kód: 5567
Ocet z jasmínové rýže 200ml
43 Kč

Rýžový ocet je potřebné ochucovadlo k přípravě Sushi. Stačí pouze do hotové rýže přidat pár kapek a smíchat. Ocet je velmi jemný a sladký, proto jej lze použít i do salátových...

Kód: 3847
Bio Jablečný ocet kalný 750ml/plast
93 Kč

BIO jablečný ocet s přírodním kalem. Díky neodfiltrování si zachoval zdraví prospěšné látky. Jablečný ocet z celých, zralých jablek s 5% kyselinou jablečnou. Díky své svěží,...

Kód: 2552
Umeocet 300 ml
66 Kč

Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby...

Kód: 1960
Umeocet 700 ml
115 Kč

Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby...

Kód: 1961
Umeocet special 300 ml
104 Kč

Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie. Umeocet má silné...

Kód: 1962